Csatlakozás

  • warning: Creating default object from empty value in /home/kozponti/public_html/haz/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1387.
  • strict warning: Only variables should be passed by reference in /home/kozponti/public_html/haz/modules/contrib/inline/inline.module on line 418.

Belépés a REGINA Közösségbe és a REGINA Információs Hálózatba ITT!

Örömmel üdvözlünk a REGINA Közösség és a REGINA Információs Hálózat csatlakozási oldalán!

A REGINA egy nőszervezet, tevékenységeinkről bővebben itt olvashatsz: www.reginanet.hu

Ha felelős ember vagy, kreatív közösségre vágysz, a REGINA lehet hogy érdekes lesz számodra.

Reméljük, hogy tartalmas kapcsolatokat, érdekes diskurzusokat és hasznos információkat találsz majd nálunk!

Csatlakozás a REGINA nyilvános hálózataihoz, szakmai közösségeihez

A REGINA Alapítvány több formális és informális hálózatot és közösséget koordinál, a REGINA Modell Program által meghatározott szakmai együttműködések segítésének érdekében. Ezen hálózatok közül néhánynak saját levelezési listája van, amelyre a térség szakmai szervezetei, magánszemélyei az adott hálózatok szabályai szerint csatlakozhatnak:

Kérdőív és bejelentkezés az Élesztő Klubba

eleszto200.jpg

Ébresztő, Élesztő! Tavasszal indul a REGINA Élesztő Klub!

A REGINA Alapítvány 2011 szeptemberében indította el a Zafír Programját, melynek célja az egészségvédelemmel és betegségmegelőzéssel kapcsolatos helyi információk összegyűjtése, ehhez kapcsolódóan a helyi lehetőségek feltérképezése és mindezek bemutatása. Így szeretnénk segítséget nyújtani a Gödöllőn és környékén élő lakosoknak abban a témakörben, amely az emberek életében az egyik legfontosabb dolog: az egészség és annak megőrzése.

Szívesen lennél önkéntes nálunk?

Sokan vannak azok a nők, akiknek igénye és lehetősége van arra, hogy idejének és tudásának egy részét saját és mások fejlesztésére áldozzák.

De azok a nők is sokan vannak, akik társaságot, közösséget keresnek, olyan biztonságos és védett női tereket, ahol őszintén beszélhetnek problémáikról, céljaikról, sikereikről, kétségeikről, dilemmáikról.

Várunk Téged is ha szeretnél aktív és hasznos önkéntes tevékenyéséget végezni a REGINÁban.

Írj a info@reginakozpont.hu címre, vagy keress minket a 0630 591 9537-es telefonszámon.

FONTOS! Javasoljuk, hogy mielőtt kapcsolatba lépsz velünk nézd meg honlapjainkat, és gondolkozz azon, hogy milyen tevékenyéséget végeznél szívesen!

Tartalom átvétel